Взаємодіючи з сайтом, ви погоджуєтесь з політикою конфіденційності.
Увага!

Ви використовуєте застарілий браузер Internet Explorer. Внаслідок цього сайт може працювати неправильно.

Будь ласка, скачайте та встановіть будь-який інший сучасний браузер. Це дозволить нашому та іншим сайтам продемонструвати більше можливостей.

Скачати сучасний браузер
Ігнорувати проблему і перейти на сайт

Квартира в новобудові — вигідне і надійне вкладення

Вигоди інвестицій в житло в новобудові
Квартира в новобудові — вигідне і надійне вкладення

Житло в сучасній якісній новобудові — це не просто інвестиція, адже мова тут йде не тільки про фінансову вигоду. Останні кілька років квартири в новобудові користуються більшою популярністю, ніж вторинне житло. Чому ж справа йде саме так?

Зростаюча вартість

Звичайно, на першому місці у інвесторів матеріальний прибуток, тому спочатку про нього. Тенденція до зростання цін на нерухомість зберігається вже досить довгий період часу в більшості країн світу і в україні зокрема. У якісних новобудовах швидкість зростання вартості вища, ніж у інших об'єктів нерухомості. Не кажучи вже про додатковий прибуток, який можна отримати, якщо зробити вклад в будівництво на ранніх етапах.

Комфорт на довгі роки

Нова житлоплоща, крім усього іншого— це інвестиція в себе, в своїх близьких. Те, в якій квартирі, в якому будинку ви живете, на якій прибудинковій території будуть грати ваші діти, безсумнівно, буде впливати на внутрішній стан всієї родини. Будинок — це місце, куди хочеться повертатися. І сучасна будівля зі світлим вестибюлем та технологічними комунікаціями явно виграє у радянської панельки з брудним під'їздом і продірявленими трубами.

Економія ресурсів

На відміну від застарілих проектів будівель, які не враховували питання екологічності та економії, проекти більшої частини новобудов дозволять значно скоротити витрати. Тут грають роль сучасні утеплювачі і конструкції фасадів, власні котельні, нові радіатори, економічні ліфти та інші технології, що відповідають запитам нашого часу.

Надійність вкладень

У порівнянні з іншими способами інвестування, вкладення в споруджувані житлові комплекси не тільки приносять хороший дохід, але і набагато більш надійні. Важливо тільки не помилитися з вибором забудовника.